Vi är ett entreprenadföretag som utför:
· Betongunderhåll
· Industrisanering
· Mark- & anläggningsarbeten
· Vattenbilning

20180522_102850FullSizeRender 3cirkplats akersbergamontering

Lediga arbeten

Vi befinner oss i en expansiv utvecklingsfas och söker fler medarbetare inom följande områden:


KMA-samordnare
Vi söker en engagerad och ambitiös medarbetare som har ett stort intresse för kvalitet-, miljö-, och arbetsmiljöfrågor. Med några års erfarenhet från liknande roller, gärna från bygg- och anläggningsbranschen. Vi ser gärna att du har högskoleutbildning inom kvalitet, miljö, arbetsmiljö eller på annat sätt förvärvat goda kunskaper inom området.

För att trivas i rollen tycker du om att möta nya människor och har en god social förmåga samtidigt som du trivs med att arbeta självständigt.

Arbetsbeskrivning 

- Stötta produktionen med KMA-arbete från anbud till slutredovisning av kontrakt
- Säkerställa att miljö-, kvalitet- och arbetsmiljö krav efterlevs
- Arbeta med intern- och externrevisioner
- Sammanställa rapporter till kunder/myndigheter
- Vara en del i arbetet med ständiga förbättringar av KMA-arbetet
- Utredningsarbeten vid tillbud och olyckor

Tjänsten är heltid.

Sista ansökningsdag fredag den 26 april. Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdag.
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Kjell Robsahm, 073-688 07 20, ansökan skickar du till kjell.robsahm@e-schakt.se

Platschefer betong

Du har några års erfarenhet som platschef och du har fokus på planering, produktion och lönsamhet. Du är van att leda medarbetare mot fastställda mål. Datorvana och körkort för bil krävs Har du Btg1 är det meriterande.

Arbetsledare betong
Som arbetsledare är du platschefens förlängda arm som driver enskilda entreprenader mot fastställda mål tillsammans med dina medarbetare. Vi tror att några års arbetsledarerfarenhet krävs för att lyckas väl. Du har utbildning inom betong och körkort för bil. Btg1 är meriterande.

Yrkesarbetare betong/armering/trä
Vi söker dig som vill arbeta med reparationsarbeten inom betong. Arbetsuppgifter som bilning, formsättning, armering och betonggjutning är vanligt förekommande. Du har utbildning och vana för jobbet. Körkort för bil behövs för tjänsten.

Yrkesarbetare brounderhåll
Vi söker yrkesarbetare för arbete med underhållsarbeten av framförallt broar och brokonstruktioner. Arbetsuppgifter som reparationer av betong, broräcken mm, men även driftarbeten som spolning av brokonstruktioner med högtrycksbil är vanliga. Körkort för bil klass B behövs. Det är meriterande om du har körkort för tung lastbil klass CE. 

Vattenbilningsoperatör
Vi söker vattenbilningsoperatör med vana av att arbeta med högtrycksvatten och har betongkunskap.
Maskinvana samt BE-körkort ses som positivt, B-körkort är ett krav.

Skicka intressemail, gärna med cv till 
info@e-schakt.se